Kokosovo-mandlový krém, 950 g
Přidat k oblíbeným
Když se spojí dvě prvotřídní suroviny, vznikne něco výjimečného! ŠUFAN zkombinoval jemně mletou kokosovou dužinu, která je díky přirozenému podílu tuků krásně šťavnatá, s výběrovými španělskými mandlemi. Ty jsou navíc šetrně napražené, aby se naplno rozvinula jejich bohatá chuť a vůně. Výsledkem je hladký, voňavý krém bez přidaných cukrů a zbytečných přísad. Skvěle dochutí kaše, lívance nebo těsto na pečení. Pokud zbožňujete chuť kokosu, tenhle krém si okamžitě zamilujete?!

CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty

Produkty vybrané a garantované odborníky

Expresní doručení a produkty skladem

Specializovaná poradna ZDARMA
- Poctivé suroviny: ŠUFAN vybírá jen ty nejlepší ingredience, které zaručují špičkovou kvalitu a autentickou chuť.
- Čisté složení: Žádné přidané konzervanty, umělá sladidla nebo náhražky – pouze to, co je opravdu potřeba.
- Řemeslná výroba: Každý produkt vzniká s péčí a láskou v jejich vlastní výrobně, kde se dbá na každý detail.
- Lokálnost a udržitelnost: Suroviny jsou co nejvíce lokální, aby byla zachována jejich čerstvost (+ minimální dopad na životní prostředí).
- Neodolatelná chuť: Kombinace pečlivě vybraných ingrediencí zaručuje dokonalý zážitek z každého sousta.
- Univerzální použití: Produkty ŠUFANu se skvěle hodí jak pro zdravé mlsání, tak jako doplněk do sladkých i slaných receptů.
- Srdce v každém výrobku: Každý produkt od ŠUFANu vzniká s láskou a vášní, což je cítit v každé sklenici.
Obsah balení: 950 g
Složení:
Kokosová dužina 60 % a pražené mandle 40 %.
TABULKA NUTRIČNÍCH HODNOT:
Na 100 g: | |
Energie | 2705,8 kJ / 649,6 kcal |
Tuky | 61,9 g |
Nasycené MK | 36,1 g |
Sacharidy | 16,4 g |
Z toho cukry | 6,1 g |
Vláknina | 12,2 g |
Bílkoviny | 13,2 g |
Sůl | 0,3 g |
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních ořechů.
Originální název: Kokosovo-mandlové máslo
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření. Olej na povrchu je přirozeným jevem. Promíchejte. Bílé skvrny na povrchu vznikají přirozeně a nejsou na závadu. Nad 24 °C je konzistence tekutá, pod 20 °C je tuhá.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Mohlo by vás zajímat