🐣 Velikonoční SLEVY až 500 Kč s kódem – více zde. 📦 Jak odesíláme balíčky přes Velikonoce najdete zde.

Čokoláda bílá 40% se spirulinou, 45 g - EDICIÓN NUEVA

Přidat k oblíbeným
Ručně vyrobená bílá čokoláda se spirulinou.
Značka:
Dostupnost
Možnosti doručení
Expirace:2025-11-30

Objednávky zadané do 14:00 odesíláme již tentýž den. Více info o doručení najdete v Možnostech doručení.

Skladem (6 ks) Možnosti doručení
101 Kč
Čokoláda bílá 40% se spirulinou, 45 g - EDICIÓN NUEVA
Hlavní obrázek
Loading...
CLEAN LABEL
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkční produkty
Produkty vybrané a garantované odborníky
Produkty vybrané a garantované odborníky
Expresní doručení a produkty skladem
Expresní doručení a produkty skladem
Specializovaná poradna ZDARMA
Specializovaná poradna ZDARMA

Hmotnost: 45 g

Nový design tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť - doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby bean to bar čokolády.

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, spirulina minimálně 1%.

Tato bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády. Čokoláda je slazena panelou - ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě, která není rafinovaná a přirozeně obsahuje melasu. Do bílé čokolády přidali spirulinu z And, kterou dováží z Ekvádoru v té nejvyšší kvalitě. Spirulina z And je drobná sinice modrozelené barvy a z hlediska výživy je nejbohatší mikroorganismus na zemi. Kombinací bílé čokolády a spiruliny vznikla "zelená" čokoláda. Její lahodná chuť a zelenkavá barva si získala srdce spousty malých i velkých zákazníků.

  • Bez lepku.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.

Hmotnost: 45 g

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 2550 kJ (614 kcal)
tuky 46,72 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 28,25 g
sacharidy 35,3 g
z toho: cukry 29,9 g
vláknina 2,38 g
bílkoviny 11,76 g
sůl 0,355 g

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

O ČOKOLÁDÁCH

Cílem čokoládovny Troubelice je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.
Snaží se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používají kvalitní suroviny, nejsou zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.
Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V čokoládách z Troubelic zachovávají kakaové máslo a nepoužívají jiné rostlinné oleje.

Příběh čokolády

Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.

Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu Panelu.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty! Neobsahuje lepek!

Vyrobeno v ČR.
Čokoládám Troubelice byl udělen certifikát "Haná regionální produkt".

HANÁ regionální produkt

Doplňkové parametry

Značka:Čokoládovna Troubelice
Kategorie: Čokolády
EAN: 8594196850270
CLEAN LABEL: 1
Expirace: 2025-11-30
Vegetarian: 1
Expirace:2025-11-30

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Česká rodinná čokoládovna z Troubelic na Moravě nabízí ručně vyrobené produkty z kvalitních kakaových bobů přímo z plantáží Ekvádoru. K výrobě čokolády využívají pouze kakaové boby, kakaové máslo a panelu k doslazení. Produkty jsou nealkalizované, bez přidaných látek, konzervantů, sladidel, lepku a lecitinu.

Sledujte nás na našem Instagramu

📅 28.4. – Webinář ZDARMA: DOPLŇKY STRAVY: Opravdu je potřebujeme? A jak je užívat správně? 🌊 V záplavě doplňků stravy je...
🎨 Přírodní barvení velikonočních vajíček, které zvládnete i s dětmi – snadno, bez chemie a jen z toho, co máte doma v...
🧠 Dospělí potřebují pauzu stejně jako děti. Už jste slyšeli o NASA nap? 26 minut spánku po obědě dokáže s mozkem zázraky –...
🌿 Chcete mít doma zdravější prostředí a méně alergenů? Vyzkoušejte 5 jednoduchých tipů na efektivní úklid: 1️⃣ Prach...
🍫 Rychlý a zdravý čokoládový dezert do 5 minut? Ingredience: 🫘 1 balení silk tofu 🍫 90 g hořké čokolády 🤎 2 lžičky kakaa 🍁...
Cítíte se unavení nebo oteklí? 🌱 Zkuste rozhýbat svůj lymfatický systém! Masírujte hlavní lymfatické uzliny na krku, za...
📱 Kradou sociální sítě dětem štěstí? Odpoví psycholožka a specialistka na preventivní a funkční výživu Mgr. Veronika...
🧽 Domácí tablety do myčky – snadno, levně a ekologicky! 🌿 Chcete ušetřit a zároveň snížit množství chemie v domácnosti?...
×